fiverr

Ni kanske tror att jag ska blogga om BOKMÄSSAN som idag startade i Göteborg. Ni vet den där fantastiska, där alla som är något eller vill bli något inom bokbranschen, just nu befinner sig. Vägarna här hemma ser ödsliga och tomma ut, alla är där och jag är fortfarande här. Min tvitter svämmar över av #bokmässan. Jag börjar redan bli trött. Avundsjuk. Lite. Men nästa år är jag där, då har jag mer erfarenhet och har förhoppningsvis kommit längre i min “karriär” som egenutgivare. Då kommer jag förmodligen ha fler böcker publicerade inte bara här i Sverige utan också i utlandet. Joanna Penns ord ekar fortfarande i mig write in english, there are over 400 million english speaking..”

30storlila

Men nu till dagens ämne: som jag tidigare berättat, så utlyste jag en tävling på 99designs för ett nytt bokomslag. Jag köpte den, jag var nöjd. Men tänk vad kunskap sparar in pengar! Hade jag vetat att fiverr fanns hade jag kollat den möjligheten först. På fiverr hittar man designers för eboksomslag eller för headers och logotyper. Eller varför inte översättare och lektörer, hjälp med onlinemarknadsföring och webbsidor eller pressrelease. Där finns smarta typer som konverterar en pdf till epub, mobi eller word till epub eller vad du än behöver verkar det som. Och det är betydligt billigare än 99designs. Det kostar ungefär 5 dollar, eller kanske något mer. Nu vet ni det. Det jag inte visste. Det misstaget gör jag inte om.

hämta

Så just nu väntar jag på 3 nya bokomslag från fiverr, en med titeln på svenska, en på engelska och en på spanska (till en betydligt billigare summa). Jag är förväntansfull, kontot på Amazon är färdigt, det är bara att lägga upp boken.

Förresten vill jag bara säga att den här bloggen flyttar inom kort. Den kommer att vara kopplad till min hemsida.

4 thoughts on “fiverr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s