Indie book awards

Det här låter intressant, innovativt och rätt i tiden! En tävling där den främsta egenutgivaren utses, en som inte bara skrivit en bra bok men också haft en helhetssyn på alla delar som behövs för att sälja en bok, som exempelvis den viktiga marknadsföringen och försäljningen. Tävlingen anordnas av BoD Books on demand och alla som gett ut en bok eller en e-bok får delta. Kolla in länken för mer information. Länk till tävlingen.

VÄLKOMMEN TILL INDIE BOOK AWARDS!

Har du publicerat en bok på egen hand och vet vad det innebär att vara egenutgivare? Eller kanske har du ett manuskript som inte är helt klar än? Nu har du ett bättre skäl än någonsin att skriva klart, ge ut och se vilka möjligheter det finns inom egenutgivning!

Indie Book Awards 2014 söker Sveriges bästa egenutgivna författare, som inte bara har skrivit en bra bok, utan även lagt tanke på allt som behövs för att boken ska nå sina läsare: vem är det som jag vill nå med min bok? Vilken är bokens målgrupp? Vilka kanaler fungerar bäst för marknadsföring och försäljning av min bok och vad är ett rimligt försäljningspris?

Dessa frågor och flera andra är vanliga för egenutgivare – och inte nödvändigtvis helt enkla att klura ut. Med Indie Book Awards vill vi hitta de bästa och mest inspirerande av alla egenutgivna böcker och självklart belöna och lyfta fram arbetet som står bakom egenutgivning.

Välkommen att tävla om Indie Book Award-priset och lycka till!

DELTA HÄR!

I_write_my_own_story_website

Undrar om jag hinner vara med 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s